Nis

"15-22 Nisan Turizm Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Hatice Hazal DEVOĞULLARI'na ve Türkçe öğretmeni Nurgül AYHAN'a teşekkür ederiz.

Nis

"Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında Psikolojik Danışmanımız Ahmet YAŞAR tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bilgilendirici seminer yapılmıştır.Psikolojik danışmanımıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz psikolojik danışmanlarımızdan Ahmet YAŞAR, Sefa ÖZDEMİR ve Fen  Bilimleri öğretmenimiz Mehmet GENCER tarafından "7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" ile ilgili pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Meslek tanıtımı kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Avukat Elif SARGIN tarafından seminer verilmiştir.Avukat Elif SARGIN'a teşekkür ederiz.

Nis

Öğrenci Meclisimiz tarafından okulumuzda pano çalışması, bilgilendirme videoları izletimi, sunumlar, resim çalışmaları yapılmıştır.Görevli öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz İrem BAL, Muzaffer ÖZKARA, Esra KOYUN, İsmail AKIN'a teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayı "Kare Bulmaca" etkinliği yapılmıştır.Görevli öğretmenimiz Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayı "Anlamını Bul Etkinliği" yapılmıştır. Görevli öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

"21-26 Mart Orman Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yaptık.Görevli öğretmenlerimiz Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Galip ÖZMEN ve Matematik öğretmenimiz Melike ÜNAL'a teşekkür ederiz.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında okulumuzda program ve pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Matematik öğretmeni Gözde ARGUZ, Sosyal Bilgiler öğretmeni Nurcan ELVERİŞLİ, Müzik öğretmeni Ceren Gözde PEHLİVAN ve Özel Eğitim öğretmeni Neslihan YILMAZ'a teşekkür ederiz. Ayrıca ana okulu zümremiz de pano çalışması yapmıştır ana okulu zümremize teşekkür ederiz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz."Çanakkale Geçilmez."

Okulumuzda "Dünya Pi Günü Kapsamında" etkinlikler yapılmıştır.Emeği geçen Matematik öğretmenimiz Melike ÜNAL'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım & Fen Bilimleri Ortak Mini Sergisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz Galip ÖZMEN, Hatice KISA ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet KOPAR'a teşekkür ederiz.

"8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano çalışması ve sınıflarda konu ile ilgili video izletimleri yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye ve İngilizce öğretmenimiz Muzaffer ÖZKARA'ya teşekkür ederiz.

12 Mart Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü Günü kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Sefa ÖZDEMİR, M.Ceyhun AKMA ve ana okulu öğretmenlerimiz Pınar BAYRAKLI, Banu TOPUZ, Sevilay ZENGİN, Çilem KANŞİRAY'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda ÇEDES Projesi Kapsamında Ramazan Sokağı süsleme etkinlikleri yapıldı.Din Kültürü zümremize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Meslek Tanıtımı kapsamında Diş Hekimi Şevval Seçil KILIÇ tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmıştır.Diş Hekimi Şevval Seçil KILIÇ'a teşekkür ederiz.