18-29 Mart tarihinde aşağıdaki linkten başvuru yaptıktan sonra onay için öğrenci velilerinin okula gelmesi gerekmektedir.8. sınıf velilerimize önemle duyurulur.

Başvuru linki : https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/MYS/SNV00016.ASPX

Linkte sorun olması halinde görselde okla gösterilen yerden başvurunuzu yapabilirsiniz.

2. Dönem 1. sınav tarihlerimiz belli olmuştur. 6. sınıfların Türkçe ve Matematik sınavları Türkiye geneli ortak sınav olacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Yarışma hakkında detaylı bilgi için Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Seda Nur ŞAHİN ve Şule Karaca'ya başvurunuz.

Şbt

Ock

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Ock

"Veli Akademileri" kapsamında okulumuzda Psikolojik Danışmanımız Ahmet YAŞAR trafından Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismar konulu seminer verilecektir.Değerli velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zekâ Bilgi Yarışması ortaokul kategorisi bugün itibari ile başlamış bulunmaktadır.

Öğrencilerimiz https://basvurusiberzeka.cbddo.gov.tr/ adresinden yarışmaya başvuru yapabilirler.

Ara

Veli Akademileri kapsamında okulumuzda  "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri 27 Aralık Çarşamba günü saat 15.00'te Psikolojik Danışmanımız Sefa ÖZDEMİR tarafından verilecektir.Değerli velilerimizin katılımlarını rica ederiz.

Ara

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Tablodaki tarihlere göre okulumuzda genel veli toplantısı yapılacaktır.Değerli velilerimizin dikkatine sunarız.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı kapsamında "Veli Akademileri" programımız 22 Kasım Çarşamba günü İngilizce öğretmenimiz Muzaffer ÖZKARA'nın Aile İçi İişkiler:"Biz Bir Aileyiz" konusu anlatımı ile başlayacaktır.

Ekm

Okulumuzda resim yarışması düzenlenecektir.Şartname bilgileri görselde yer almaktadır.Öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.