May

Okulumuzda Hadımköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okul psikolojik danışmanı Münevver Dilibal ve uçak bakım alanı meslek öğretmeni Kübra Özsoy tarafından lise tanıtım semineri yapılmıştır. Münevver Dilibal ve Kübra Özsoy hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

"4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" kapsamında pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Din Kültürü öğretmeni Zeynep Küçük KOÇYİĞİT ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye teşekkür ederiz.

May

"Bilişim Haftası" kapsamında okulumuzda öğrencilerimize internet ve sosyal medya kullanımı hakkında seminer verilmiştir. Görevli öğretmenimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye teşekkür ederiz.

May

Görevli öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Sena TEKİN ve Beden Eğitimi öğretmeni Yasemin ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

May

Arnavutköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından okulumuzda okulumuz öğrencilerine meslek tanıtım semineri verilmiştir. Eğitim için okulumuza gelen Metal Teknolojisi öğretmeni Tuğçe SÖNMEZ, Mobilya ve İç Mekan Tasarım Tasarım bölüm öğretmeni Atilla NEMLİ, Harita Tapu Kadastro Bölümü öğretmeni Tuğba KARACA ve Elektrik Elektronik bölüm öğretmeni Sezgin ALAKAŞ’a teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencileri ile birlikte Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi, İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Onbaşı Murat Şengöz Anadolu İmam Hatip Lisesi LGS motivasyon ziyareti yapıldı. Okul idarecileri ve rehber öğretmenleri tarafından öğrencilere okullar ile ilgili bilgiler verildi. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize ve ziyaret ettiğimiz okullara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında "Okul Öğrenci Meclisi" öğrencilerimiz her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında aileleri ile birlikte kitap okuma saati etkinliği yapmaktadırlar.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı "Grafiti Çalışması" yapılmıştır. Görevli koordinatör öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile beraber Cahit Zarifoğlu kütüphanesine gittik. Öğrencilerimizle birlikte kitapları inceledik ve kitap okuma etkinliği düzenledik. Proje koordinatör öğretmenimiz Gamze SARAÇ'a, okul müdür yardımcımız Evren EROL'a ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda, Hacı Şamil Şayir Mesleki Eğitim Merkezi müdür yardımcısı Esra BİLGİLİ ve okul psikolojik danışmanı Tuba ÇENAK tarafından 8. sınıf öğrencilerimize lise tanıtım semineri yapılmıştır. Hacı Şamil Şayir Mesleki Eğitim Merkezi müdür yardımcısı Esra BİLGİLİ'ye ve okul psikolojik danışmanı Tuba ÇENAK'a teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı " Bu Nedir?" etkinliği yapıldı. Öğrenciler verilen ipuçlarından hareketle kelimeyi bulmaya çalıştılar.Danışman öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kompozisyon ve resim yarışmalarında ilçe 1.si olduk. Kompozisyon kategorisinde 1. olan 8/C  sınıfı öğrencisi Fatmanur Uyar'ı,danışman öğretmeni Mustafa Ceyhun Akma'yı ve Resim kategorisinde 1. olan 8/E sınıfı öğrencisi Aleyna Dalkır'ı ve danışman öğretmeni Mirhan Gündoğar'ı tebrik ederiz.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık ve okul panosu hazırladık.Akabinde okulumuzda yapılan yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler ödülleri takdim edildi.Ayrıca öğrencilerimiz arasında eğlenceli yarışmalar düzenlendi.Görevli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder tüm öğrencilerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.Bu günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Her ay olduğu gibi bu ay da deprem anı ve tahliye tatbikatlarımızı bugün gerçekleştirdik.

Nis

"15-22 Nisan Turizm Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Hatice Hazal DEVOĞULLARI'na ve Türkçe öğretmeni Nurgül AYHAN'a teşekkür ederiz.