May

"Engelliler Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Türkçe öğretmeni Nurgül AYHAN'a ve Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Galip ÖZMEN'e teşekkür ederiz.

May

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında mayıs ayı "Baş Harfini Değiştir ve Beyin Fırtınası" etkinlikleri yapılmıştır.Görevli öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine İstanbul İtfaiyesi tarafından yangın eğitimi semineri verilmiştir.İstanbul İtfaiyesine teşekkür ederiz.

May

Bolluca Meslek Lisesi öğretmenleri tarafından okulumuzda öğrencilerimize meslek tanıtım semineri verilmiştir.Bolluca Meslek Lisesi öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan “Geleceğin Yazarları Projesi İlçe Sergisi”ne katılım gösterdik. Öğrencilerimiz “Ben Bir Minik Yazarım” adlı kitabımızla eserlerini sundular ve geleceğin birer yazarı olabileceklerini göstermiş oldular. Katılım gösteren ve eserlerini yazan tüm “Minik Yazarlarımıza” , sergimizi ziyaret eden ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hasip TURHAN'a ve danışman öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Hatice POLAT'a teşekkür ederiz.

May

"Anneler Günü" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Matematik öğretmenleri Elif DELİDUMAN ve Sultan BİŞKİN'e teşekkür eder tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

May

Voleybol turnuvasında ilçe 2.si olan öğrencilerimize ödülleri müdür yardımcımız Rukiye Müştekin AKYIL tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi zümre öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

"1-8 Mayıs Bilişim Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır. Görevli öğretmenimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda meslek tanıtımı kapsamında öğrencilerimize Mimar Alper Bişkin tarafından seminer verilmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Hadımköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okul psikolojik danışmanı Münevver Dilibal ve uçak bakım alanı meslek öğretmeni Kübra Özsoy tarafından lise tanıtım semineri yapılmıştır. Münevver Dilibal ve Kübra Özsoy hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

"4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" kapsamında pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Din Kültürü öğretmeni Zeynep Küçük KOÇYİĞİT ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye teşekkür ederiz.

May

"Bilişim Haftası" kapsamında okulumuzda öğrencilerimize internet ve sosyal medya kullanımı hakkında seminer verilmiştir. Görevli öğretmenimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye teşekkür ederiz.

May

Görevli öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Sena TEKİN ve Beden Eğitimi öğretmeni Yasemin ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

May

Arnavutköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından okulumuzda okulumuz öğrencilerine meslek tanıtım semineri verilmiştir. Eğitim için okulumuza gelen Metal Teknolojisi öğretmeni Tuğçe SÖNMEZ, Mobilya ve İç Mekan Tasarım Tasarım bölüm öğretmeni Atilla NEMLİ, Harita Tapu Kadastro Bölümü öğretmeni Tuğba KARACA ve Elektrik Elektronik bölüm öğretmeni Sezgin ALAKAŞ’a teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencileri ile birlikte Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi, İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Onbaşı Murat Şengöz Anadolu İmam Hatip Lisesi LGS motivasyon ziyareti yapıldı. Okul idarecileri ve rehber öğretmenleri tarafından öğrencilere okullar ile ilgili bilgiler verildi. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize ve ziyaret ettiğimiz okullara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.