"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında okulumuzda program ve pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Matematik öğretmeni Gözde ARGUZ, Sosyal Bilgiler öğretmeni Nurcan ELVERİŞLİ, Müzik öğretmeni Ceren Gözde PEHLİVAN ve Özel Eğitim öğretmeni Neslihan YILMAZ'a teşekkür ederiz. Ayrıca ana okulu zümremiz de pano çalışması yapmıştır ana okulu zümremize teşekkür ederiz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz."Çanakkale Geçilmez."

Okulumuzda "Dünya Pi Günü Kapsamında" etkinlikler yapılmıştır.Emeği geçen Matematik öğretmenimiz Melike ÜNAL'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım & Fen Bilimleri Ortak Mini Sergisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz Galip ÖZMEN, Hatice KISA ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet KOPAR'a teşekkür ederiz.

"8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano çalışması ve sınıflarda konu ile ilgili video izletimleri yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehtap GÖKÇE'ye ve İngilizce öğretmenimiz Muzaffer ÖZKARA'ya teşekkür ederiz.

12 Mart Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü Günü kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Sefa ÖZDEMİR, M.Ceyhun AKMA ve ana okulu öğretmenlerimiz Pınar BAYRAKLI, Banu TOPUZ, Sevilay ZENGİN, Çilem KANŞİRAY'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda ÇEDES Projesi Kapsamında Ramazan Sokağı süsleme etkinlikleri yapıldı.Din Kültürü zümremize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Meslek Tanıtımı kapsamında Diş Hekimi Şevval Seçil KILIÇ tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmıştır.Diş Hekimi Şevval Seçil KILIÇ'a teşekkür ederiz.

"12 Mart Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü Günü" kapsamında okulumuzda program yapılmıştır.Programda emeği geçen öğretmenlerimiz M.Ceyhun AKMA ve Sefa ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.Bu vesile ile İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz."Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır. Görevli öğretmenlerimiz Müzik öğretmenimiz Ceren Gözde PEHLİVAN'a ve psikolojik danışmanımız Ahmet YAŞAR'a teşekkür ederiz. Bu vesile ile tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız.

"Birlikte Okuyoruz, Birlikte Büyüyoruz" projesi kapsamında okulumuzda özel gereksinimli öğrencilerimize ve velilerine film izletimi yapılmıştır. Görevli öğretmenlerimiz Neslihan YILMAZ ve Gülten AKKAYA BAYRAM'a teşekkür ederiz.

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasına katılım sağlayan sevgili öğrencimiz Esmanur TİMUR'a ve danışman öğretmeni Ayşe AKTA'ya teşekkür ederiz.

"1-7 Mart Yeşilay Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenimiz Zeynep KÜÇÜK KOÇYİĞİT ve Fatih KOCAMAZ'a teşekkür ederiz.

Temsilci öğrencilerle afiş çalışması yaptık. Trt Çocuk dergisinin bu haftaki sayısı YEŞİL AY haftası ile ilgiliydi bunları öğrencilerimizle inceledik. Yeşilay temalı videolar izledik.Öğrencilerimizle birlikte Yeşilay çocuk şarkıları söylendi.Sınıflarda Yeşilay tanıtım videosu izlendi.Öğrencilerimiz tarafından Yeşilay panosu hazırlandı.Görevli öğretmenlerimiz İrem BAL, Muzaffer ÖZKARA, Esra KOYUN ve İsmail AKIN'a teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile beraber tarihi yarımadaya gezi düzenledik.Öğrencilerimiz bu gezide Ayasofya Cami, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Arkeoloji Müzesi, Gülhane Parkı'nı görme fırsatı buldular.Görevli öğretmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.