İlçemizde düzenlenen deprem temalı mektup yarışmasında ikinci olduk. Deprem haftası vesilesi ile düzenlenen törenle Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı tarafından öğrencimize ödülü takdim edildi. Yarışmada 2. olan 6/I sınıfında bulunan öğrencimiz Beyza Nur ÇAĞLAR'ı ve danışman öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Nurgül AYHAN'ı tebrik ederiz.

Okuma kültürünün geliştirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacı ile okulumuzda kitap fuarı düzenlenmiştir. Emeği geçenlere ve katılım sağlayan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine "Trafik Eğitimi" semineri verilmiştir.Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve personellerine teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri şubat ayı Atasözü/Deyim resimleme etkinliği yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Türkçe öğretmenleri Nurgül AYHAN'a ve Hatice POLAT'a teşekkür ederiz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen bilgi yarışmasında başarı göstererek finale yükseldik.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder final turunda başarılar dileriz.

Şbt

Bugün okulumuzda bilgi yarışmasının 2.turu (final) tamamlanmış olup kendi sınıf kategorilerinde 1. olan sınıflarımızı (5/E , 6/K , 7/H , 8/F) kutluyoruz ve başarılarının devamlarını dileriz.Bugünkü final yarışmalarında emeği geçen öğretmenlerimiz Bedirhan DÖNMEZ, Halil YILDIZLI, Esra KOYUN ve İrem BAL'a teşekkür ederiz.

Şbt

Bilgi yarışmasının ilk turu tamamlanmış olup her sınıf şubesinden 3'er sınıf finale kalmaya hak kazanmışlardır.Finale kalan sınıflarımızı (5/E-B-H , 6/B-F-K , 7/B-G-H , 8/A,B,F) tebrik eder cuma günü düzenleyeceğimiz final yarışmasında başarılar dileriz.Tüm sınıflarımıza, görevli öğretmenlerimize ve yardımlarını esirgemeyen diğer öğretmenlerimize (Esra KOYUN, Halil TOPRAK, Gamze SARAÇ, Halil YILDIZLI, Dilek AYDIN, Hatice POLAT) teşekkür ederiz.

Şbt

Her ay olduğu gibi bu ay da okulumuzda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki adet deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı "Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma" etkinliği yapılmıştır.Görevli öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı "Anlat Bakalım" etkinliği yapılmıştır.Etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Türkçe öğretmeni Hatice POLAT'a teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEDES projesi kapsamında Arnavutköy İlçe Müftülüğü vaizleri tarafından öğrencilerimize "Dürüstlük" temalı seminer vermiştir.Arnavutköy İlçe Müftülüğüne ve vaizlerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı yapılmıştır.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz milletimizin başı sağ olsun.

Ock

Dönemin son haftası olması münasebetiyle okulumuzda öğrencilerimizle beraber çeşitli eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz.

Ock

Milli Uzay Yolcumuz Alper GEZERAVCI'nın uzay serüveni bu gece saat 00.49'ta başlayacaktır.Bu vesile ile "Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda" video gösterisi tüm sınıflarımızda EBA üzerinden öğrencilerimize izletilmiştir.Tarihi anı sabırsızlıkla beklemekteyiz.