Ara

*Sevgili öğrencilerimiz,  Belirlediğimiz konular üzerine kendi hayal ve ifade gücünüzle oluşturacağınız eserlerinizi bekliyoruz.  *Yıl sonunda seçilen eserlerle okulumuza ait bir kitap hazırlayacağız.  *Bu kitapta eserinizi ve adınızı görmek ister misiniz? *Eserlerinizi Türkçe Öğretmenimiz Hatice Polat’a teslim edebilirsiniz.
*Bu hafta dostluk/arkadaşlık konulu şiir yazıyoruz.  Şiirimiz en az üç kıtadan oluşmalı,  Konuyu yansıtmalı.  *Şiir yazarken sınırsız olan hayal dünyanızı harekete geçirin, dökülsün kaleminizden inciler..  *Tabii şiirinizi kendi çizimlerinizle zenginleştirmeyi de unutmayın.  * Dostluk konulu eserleriniz için son tarih 18.12.2023 Pazartesi * ⁠Hayal et ve harekete geç

Ara

"Yerli Malı Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Sena TEKİN ve Türkçe öğretmeni Esra KOYUN'a teşekkür ederiz.

Ara

"Mevlana Haftası" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Türkçe öğretmeni Ayşe AKTA ve Din Kültürü öğretmeni Bedirhan DÖNMEZ'e teşekkür ederiz.

Ara

Tüm okulca aynı ders saati kitap okuma etkinliği yaptık.Her hafta düzenleyeceğimiz kitap okuma etkinliği ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışacağız.

Ara

"5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınması" 89. Yılı münasebetiyle okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Din Kültürü öğretmeni Zeynep Küçük KOÇYİĞİT ve Fen Bilimleri öğretmeni Şule KARACA'ya teşekkür ederiz.Bu vesile ile ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

"4 Aralık Dünya Madenciler" Günü kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurcan ELVERİŞLİ'ye ve İngilizce öğretmeni Hatice Hazal DEVOĞULLARI'na teşekkür ederiz.

Ara

Arnavutköy İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri Rumeysa KARAKUŞ ve Süleyman YARDIMCIEL tarafından okulumuzda velilerimize ve öğrencilerimize yönelik "Bağımlılıkla Mücadele" semineri verilmiştir.Arnavutköy İlçe Sağlık Müdürlüğüne, personellerine ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Türkiye Yüzyılı'nda Dede Korkut' un İzinde" adlı, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada, resim dalında ilçe birincisi olan öğrencimiz sevgili Hayrunisa Çalıkoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Görevli öğretmenlerimiz Matematik öğretmeni Melike ÜNAL ve Beden Eğitimi öğretmeni Abdullah KABADAYI'ya teşekkür ederiz.Bu vesile ile "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kutlu olsun."Sevgi varsa engel yoktur."

Kas

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize okulumuzda "Karayolu Trafik Güvenliği Eğitimi" verilmiştir.Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.

Kas

Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı yapılmıştır.Ayrıca öğretmenlerimize üzerinde fotoğraflarının bulunduğu pasta ikramında bulunulmuştur.Görevli öğretmenlerimiz; Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet KOPAR, Türkçe öğretmenimiz Ayşe AKTA, Müzik öğretmenimiz Ceren Gözde PEHLİVAN, Psikolojik Danışmanımız Atiye Buse AĞCA'ya ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Değişen yönetmelikler hakkında öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek amacı 3 aşamada gerçekleştireceğimiz toplantılarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik. Velilerimiz; Rehber Öğretmenimiz İrem BAL ve Matematik öğretmenimiz Halil YILDIZLI tarafından değişen yönetmelikler hakkında bilgilendirildi. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Değişen yönetmelikler hakkında öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek amacıyla 3 aşamada gerçekleştireceğimiz toplantılarımızın birincisini bugün gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz; komisyon üyelerimizden Müdür Yardımcımız Buse Bozkurt, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nida Özel ve Psikolojik Danışmanımız Ahmet Yaşar tarafından değişen yönetmelikler hakkında bilgilendirildi. Komisyon üyesi öğretmenlerimize ve toplantıya katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" vesilesi ile okulumuzda Atatürk'ü anma programı, Atatürk köşesi, okul pano çalışması yapılmıştır.Ayrıca akıllı tahtalar aracılığı ile tüm sınıflarımızda Atatürk'ün Son Yolculuğu belgeseli izletilmiştir.Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.Görevli öğretmenlerimiz Sosyal Bilgiler öğretmeni Çağlar GİDİŞ, Türkçe öğretmeni M.Ceyhun Akma, Görsel Sanatlar öğretmenleri Emre ÇOBAN ve Mirhan GÜNDOĞAR'a, Müzik öğretmeni Ceren Gözde PEHLİVAN'a, Ana Okulu öğretmenlerimiz Pınar Bayraklı, Çilem KANŞIRAY, Banu TOPUZ, Sevilay ZENGİN'e etkinlikleri için teşekkür ederiz.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" vesilesi ile okulumuzda Atatürk Köşesi hazırladık.Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Emre ÇOBAN ve Mirhan GÜNDOĞAR'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.